INFORMATIE OVER BANNERS & LINKSHet uitwisselen van een banner en/of link...

Aangezien er al verschillende mensen ons gevraagd hebben om een banner en/of link uit te wisselen hebben we uiteindelijk toch besloten om hiermee ook van start te gaan. Er moeten er hier dus ook nog héél wat aangevuld worden. Maar alles op zijn tijd...want haast én spoed is zelden goed.

Niet alle banners en/of links komen in aanmerking om op deze site geplaatst te worden. Het plaatsen van een banner en/of link moet voor beiden partijen gunstig zijn. Het is trouwens ook belangrijk dat een banner en/of link niet tussen de massa verdwijnt. We maken een zorgvuldige keuze want kwaliteit is voor ons belangrijk én niet de hoeveelheid.

Indien je interesse hebt noteer dan je gegevens hieronder in het aanvraagformulier. Houdt er rekening mee dat het mogelijk is dat je een week moet wachten alvorens je bericht van ons krijgt. We laten altijd iets weten ook als je niet in aanmerking zou komen.Eventuele voorbeelden om te bekijken...

Prachtig én exclusief = BANNERS

Alledaags én gemakkelijk = LINKSExclusieve banner van Naomi Apachi...* * * Het is toegestaan deze banner te mogen plaatsen op je site dit in de zuivere zin van het woord * * *Aanvraagformulier banner en/of link...

Gelieve hieronder deze 5 gegevens te kopiëren, te plakken in je mail én deze ook terug door te mailen naar info@naomiapachi.com met je 5 PERSOONLIJKE INGEVULDE GEGEVENS!

1. Voornaam / Familienaam: ...

2. Telefoon (liefst vast nr): ...

3. E-mail: ...

4. Website: ...

5. Banner - Link - Banner & Link (voorkeur): ...