BIJZONDERE ZIELEN AAN GENE ZIJDEUit het leven maar niet uit het hart

Eens je hart helemaal openstond voor iemand die je héél dierbaar is geweest, of het nu om een mens of een dier gaat, de pijn komt toch op dezelfde manier als een dolk recht door je hart heen! De dood kan ons iemand héél dierbaar afnemen maar gelukkig nooit onze herinneringen! Ieder rouwproces is verschillend en heeft tijd nodig zowel voor mensen als dieren. De tijd heelt langzaam onze wonden, stapje voor stapje.

Je kan je eigen verwerkingsproces alsook de overledene een positief handje toesteken op een aangename en eenvoudige manier. Na een tijdje zul je merken dat je innerlijk véél sterker zult worden en uiteindelijk het een bijzondere plaats kan geven op de juiste manier in je hart! Overleden personen en dieren zijn nu aan gene zijde voor ons héél bijzondere zielen...Een speciale handeling om te doen

Leg één foto op bijvoorbeeld een buffetkast van een overleden persoon of dier, gericht naar boven toe. Je kan hiervoor best een zó recent mogelijke foto gebruiken, zorgt ervoor dat de persoon of dier er ook alleen op staat én dat de ogen ook duidelijk zichtbaar zijn.

Plaats daarna drie theekaarsjes (zonder extra geur), op een kleine afstand in de vorm van een driehoek rond de foto. Namelijk één boven het hoofd, één links en één rechts van de foto. Brand deze telkens ongeveer rond hetzelfde tijdstip namelijk voormiddag, namiddag óf avond. Elke dag opnieuw brand je dus drie nieuwe theekaarsjes.

Aanbevolen gebruik: minimaal 7 dagen tot maximaal 21 dagen. Je mag afhankelijk van je persoonlijke behoefte dit herhalen als er telkens een pauze van 7 dagen word ingelast. Dat betekent geen theekaarsjes branden gedurende 7 dagen, na de gebruiksduur van 21 dagen.Opmerking: een foto kan veranderen

Het is mogelijk dat een foto plots begint te veranderen van kleur, vorm óf dat je er allerlei dingen begint op te zien die er eerst niet waren. In ieder geval kunnen deze dingen geen kwaad. Er zijn ook twee manieren waarop een foto kan krullen:

de 1ste manier: een foto die naar boven krult. Dat is alvast een positieve reactie. De mogelijke betekenissen hiervan zijn: men heeft je hulp nodig, je hulp wordt aanvaard, men wil meevechten om uit een negatieve spiraal te geraken enzovoort.

de 2de manier: een foto die naar beneden krult. Dat is eigenlijk een negatieve reactie. De mogelijke betekenissen hiervan zijn: men wil niet geholpen worden, je moet die persoon of dier loslaten, men wil geen inzicht krijgen, je bent op het verkeerde spoor enzovoort. Bij een negatieve reactie kun je best deze handeling even stopzetten aangezien de tijd er nog niet rijp voor is.Belangrijk: de handeling 3x versterken

Deze speciale handeling kan je drievoudig versterken door het gebruik van 'Ingestraalde kaartjes'. Een combinatie van een foto en een ingestraald kaartje zorgt voor een 3x sneller én sterker resultaat! Via onderstaande link van de ingestraalde kaartjes bekom je alvast wat meer informatie hierover. Indien je nóg meer informatie hierover wenst te krijgen betreft meer mogelijkheden enz. dan is het handig én leerrijk om via onderstaande link de boeken N°1: Boodschappen van gene zijde (2009 / 224 blz) - N°2: De glimlach van de ziel (2010 / 256 blz) en/of N°3: De kracht van intuïtie (2011 / 276 blz) aan te kopen.
INGESTRAALDE KAARTJES (Algemene Info)
------------------DE BOEKEN------------------
* BOODSCHAPPEN VAN GENE ZIJDE
* DE GLIMLACH VAN DE ZIEL
* DE KRACHT VAN INTUÏTIE

KLIK OP ONDERSTAANDE LINKS OM BIJZONDERE VERHALEN TE LEZEN:

1. KINDJE BOOKE
-----
2. ZUSJE HANNE
-----
3. KINDJE SLOEFKE