ONS *DWERGHANGOORKONIJNTJE* KINDJE BOOKEAutomatisch schrift Booke

Lieve mammie,

Wat was ik blij dat je me terug kwam halen van bij de dierenarts, want ik wilde bij je zijn daarom heb ik ook op je gewacht.

Mijn laatste wens was de boompjes nog eens ruiken, het gras voelen en vooral ook terug in jouw armen liggen, dicht tegen je aan zo lief en ook zo zacht.

We hebben zelfs nog mooie herinneringen opgehaald nadat je mijn vraag hebt beantwoord en ook jouw zegen hebt gegeven op: 'Mammie laat je me los en mag ik aub gaan'?

Jouw liefdevolle overtuiging gaf mij de kracht die ik nodig had om te kunnen overgaan naar gene zijde, voor mij de dierenwereld...een ander bestaan.

Het heeft er ook voor gezorgd dat jij mammie, niet die moeilijke beslissing moest nemen om mij een spuitje te laten geven.

Ik dank vanuit het diepste van mijn ziel, mijn mammie, mijn pappie en mijn grote jongste broer Sloefke (beige labrador), voor het mogen beleven van een prachtig en wonderbaarlijk leven.

Bedankt mammie, dat je voor mijn heengaan de boompjes nog hebt laten ruiken, het gras hebt laten voelen en mij in jouw armen hebt genomen.

Mammie…zorgt goed voor jezelf, voor pappie en mijn grote broer, want ook zij hebben je nodig alsook vélé anderen in dit leven en jij kunt ervoor zorgen dat sommige dromen uitkomen.

Van Booke, je kleintje, je engeltje…


GESCHREVEN DOOR NAOMI
(tekst ontvangen via Booke)
 

*** BOOKE MET NAOMI *** 15-01-2000 op zat geboren 25-07-2007 op woe overleden

Booke als ziel aan gene zijde

Booke (hij) is overleden op woe 25 juli 2007 in de armen van zijn mammie. Met héél véél liefde omringd en in het bijzijn van zijn pappie, zijn grote broer Sloefke en ook zijn bobonneke. Op don 26 juli 2007 is Booke gecremeerd en tevens ook uitgestrooid in het:


HUISDIERENCREMATORIUM
Buitendijk 101
NL-3078 XC Rotterdam
+31 (0)10 483 33 85
 

Z' N STOFFELIJKE RESTEN aan een prachtige perenboomKLIK OP ONDERSTAANDE LINKS OM BIJZONDERE VERHALEN TE LEZEN:

1. ZUSJE HANNE
-----
2. KINDJE SLOEFKE

KLIK OP OVERLEDEN OM IETS SPECIAALS TE DOEN VOOR EEN PERSOON / DIER.