ONZE *LABRADOR* KINDJE SLOEFKEAutomatisch schrift Sloefke

Mijn mammie en pappie,

Wees sterk allebei, zoals ik ook altijd sterk ben geweest! Zorgt voor elkaar, zovéél, zoals jullie die liefde voor mij hebben gevoeld.

Geniet meer van die kleine dingen in het leven en maak er tijd voor! Zorgt ook voor mijn zusjes, die reuze grote “honden” met hun ellenlange benen en knorrende snuitjes.

Ik ga naar een mooiere wereld, vol gras en gele bloemen, bijtjes en vliegen die zoemen, water dat je hoort stromen als meerdere watervallen om mij heen. Zoals jullie stromend water, ben ik het hart van jullie (ons) huisje in Lummen.

Kijk om jullie heen en zie de pracht achter de onafgewerkte dingen. Mijn tijd is er en ik moet gaan, maar vroeg of laat kom ik terug…zucht…ik ben moe mammie en pappie, laat mij nu gaan…

Ik heb nog steeds mijn sterke wil, weet je nog van vroeger, mijn sterk en onverwoestbaar karakter? Op een dag kom ik iets vertellen en dan mag je mij terug zien. Voel jullie niet schuldig, want jullie hebben alles gedaan wat mogelijk is!

Neem de tijd om alles te verwerken, maar besef op een dag, wil ik dat jullie terug glimlachen, dat jullie verdriet van mijn heengaan, hebben omgezet als een stuwende kracht in jullie leven i.v.m. de dingen die jullie nog willen bereiken…

Een groot nat neusje, snuffel én knor…

Sloefke


GESCHREVEN DOOR NAOMI
(tekst ontvangen via Sloefke)
 

** SLOEFKE MET NAOMI ** 24-08-2002 op zat geboren 08-06-2013 op zat overleden

Sloefke als ziel aan gene zijde

Sloefke (hij) is overleden op zat 08 juni 2013 bij ons thuis, op dezelfde dag dat we hem zijn gaan ophalen van de dierenkliniek Sanimalia te Diepenbeek. Met héél véél liefde omringd door zijn mammie en pappie, heeft hij nadat hij ons gevraagd heeft om te mogen gaan, héél syreen en in alle rust, zonder strijd zachtjes kunnen overgaan. Op maa 10 juni '13 is Sloefke gecremeerd en tevens ook uitgestrooid in het:


HUISDIERENCREMATORIUM
Buitendijk 101
NL-3078 XC Rotterdam
+31 (0)10 483 33 85
 

Z' N STOFFELIJKE RESTEN op dezelfde plaats als Booke

De re´ncarnatie van ons Sloefke

Mammie, mammie, mammie toch…

Twijfelt niet aan wat ik jou innerlijk toefluister en voelt mijn stem in je hart. Mijn reis was van korte duur omdat ik je wou verwennen met iets heel apart. Binnenkort ben ik jarig en ik weet dat ik dan terug cadeautjes zou mogen ontvangen. Als dankbaarheid en liefde wil ik het kleinste cadeautje teruggeven, een sterk verlangen!

Het is verpakt met heel veel liefde, kleur, speelsheid en geeft je een heel goed gevoel. Al zullen er vele traantjes vloeien om meerdere redenen en dit is wat ik precies bedoel: want niet alleen mijn uiterlijke kenmerken, maar vooral mijn liefde en herkenbare blik, toveren jullie meteen om, mammie en pappie, waardoor je het onmiddellijk voelt die klik!

Je mag ‘dit varkentje’ binnenkort terug in jullie armen sluiten maar nog eventjes wachten. Het gebeurt op de eerstvolgende gelegenheid, mijn verjaardag en dit zijn geen gedachten. Gevolgd door dagen van geduld, zodat ik nog wat kan groeien en met jullie kan meegaan. Jullie zullen vaak om mij moeten lachen, zelfs met mijn geeuwke uit mijn vorig bestaan!

Ik schenk jullie mijn kleinste cadeautje, mijn ziel, voor een derde keer in een nieuw leven. Ik kijk er heel hard naar uit om mijn liefde terug aan jullie en mijn zusjes te mogen geven. Besef mammie en pappie, dat ik nog steeds dat ‘varkentje’ ben, dus hou jullie ogen open, want voor je het weet zie ik een diertje in het bos en zet ik het onmiddellijk op een lopen!

Gelukkig is het weglopen maar van korte duur, want op korte tijd zal ik snel en veel leren. Ik stoei met mijn zussen en zet hun graag op ‘hun paard’, het is mijn manier van begeren. En…ook zwemmen zal ik super graag doen, al moet ik het eerst allemaal nog wel leren, toch zal ik veel dingen herkennen van mijn vorig bestaan en wil ik vooral bij jullie zijn, zodat ik jullie verdriet kan wegnemen, door meermaals een bewijs te geven en dat is fijn!

Mammie en pappie, ik heb zoveel aan jullie te danken, dat ik al snel terug wilde komen, ik heb jullie hard gemist tijdens ‘mijn reis’ en had eveneens innerlijke wensen/dromen. Daarom stuurde ik jou specifieke gedachten door mammie, een pup werd plots een doel, niets word daardoor gewijzigd, een herkenbaar leven in huis geeft een bijzonder gevoel!

Denk niet te lang na over mijn naam, kies iets schattigs, speels, vrolijks en ook spontaan. Jullie wens was ook mijn wens, mag ik dan ook terug cadeautjes opendoen zoals toen???


GESCHREVEN DOOR NAOMI
(tekst ontvangen via Sloefke)
 

KENZO GEBOREN 21-07-13 op de verjaardag van Sloefke, onze 1ste ontmoeting 'toeval'?

Sloefke terug als onze Kenzo

Dankjewel gene zijde, dankjewel Barry voor de goede én kwalitatieve zorgen!
Een oprecht én ondeugend likje van onze Kenzo ...HOME, SWEET HOME...


KENNEL UIT 'T WILGENBOSCH
Broekdijk 44
NL-5125 NE Hulten
+31 (0)16 122 54 94
 

* EEN VERDIENDE PLUIM * aan Barry Adema v/d kennelKLIK OP ONDERSTAANDE LINKS OM BIJZONDERE VERHALEN TE LEZEN:

1. KINDJE BOOKE
-----
2. ZUSJE HANNE

KLIK OP OVERLEDEN OM IETS SPECIAALS TE DOEN VOOR EEN PERSOON / DIER.